Serverity

Minden, ami :

WINDOWS | LINUX | VIRTUALIZÁCIÓ | WEB

TAPASZTALAT | SZALKÉRTELEM | MEGBÍZHATÓSÁG

Hardver fejlesztés

Elavult, régi hardverek cseréje a futtatott operációs rendszerek és szolgáltatások megtartásával. Az elvárt rendelkezésre állás növelhető és az üzembiztonság fokozható. Erőforrás (CPU, RAM ) és tárhely bővítés új hardverre költöztetéssel. ÚJ és használt eszközök beszerzésének lehetősége kliens PC és szerver eszközökre is.

Virtualizáció bevezetés

Virtualizáció alkalmazásával a hardver erőforrások jobban kihasználhatóak, és nagyobb szerversűrűség érhető el. A virtuális gépek könnyen mozgathatóak a gazdagépek kötött, így hardver meghibásodás esetén is folyamatos a működés. Hardver fejlesztés után a virtualizáció is biztosítja a magasabb SLA-t.

Rendszergazda Szolgáltatás

Kliens és szerver operációs rendszerek, üzleti alkalmazások felügyelete, karbantartása. Telepítés, üzemeltetés, frissítés, hibajavítás. Teljes körű Backoffice szolgáltatás a produktív, megbízható és hatékony irodai munka biztosítására. Mentés, monitorozás, távoli felügyelet biztosítása 5x8h, vagy 7x24h SLA vállalásával.

Miért válasszd a ServerITy-t?

Sok éves üzemeltetői tapasztalattal tudjuk, hogy mi kell az üzemeltetéshez,  mitől működik üzembiztosan az IT. Megbízható alapok, igényekhez igazodó infrastruktúra, folyamat alapú működés. Szakértelem, folyamatos felügyelet és elérhető rendszergazdák nélkül az IT működése nem megfelelő!

Bevezetjük, alkalmazzuk és felügyeljük a legjobban működő  technológiákat és üzemeltetési standardokat, hogy ügyfeleink IT rendszerei elérhetőek,  stabilan működőképesek és biztonságosak legyenek! Üzembiztos hardver, virtualizáció, működő mentés, folyamatos monitoring, határvédelmi tűzfal megoldás  biztosítja a vállalkozása napi működését és fejlődését.

Ügyfeleink

Mi otthon vagyunk a szerverszobában!

Akkor végeztünk, ha hibátlanul működnek a rendszerek!